- 11 april 2019
- Door Luc Vandenbroeck
- | 5 min. leestijd
- | Bron: Foodservices
Tijd besparen door efficiënte inrichting broodjesbar
Inrichters denken graag met u mee om uw broodjes zo snel en hygiƫnisch mogelijk aan de man te brengen. Een doordachte indeling is een eerste stap, met voldoende werkruimte, een naadloze aansluiting van de modules en gemakkelijk te reinigen oppervlakken. Een verzorgde presentatie in niet te grote gastronormbakjes blijft aantrekkelijk, de geur van vers gebakken brood is een toemaatje. Heeft u voldoende ruimte, dan is het interessant om grote bestellingen af te laten handelen uit het zicht. Zo krijgt de binnenkomende klant de indruk dat u er uitsluitend bent voor hem.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.