Sortimo op Matexpo 2017

Publiekstrekker op de stand: MAN TGE L3H3

Van 6 tot en met 10 september 2017 exposeert Sortimo Belux op Matexpo in Kortrijk Xpo een ruime selectie uit haar aanbod voor de inrichting van bedrijfswagens. De publiekstrekker op de stand wordt dit jaar een nieuwe MAN TGE L3H3 bestelwagen, uitgerust voor het dagelijkse, robuuste werk in de wereld van de zware bouwmaterialen.
De MAN TGE L3H3 zal de verschillende mogelijkheden tonen die Sortimo te bieden heeft voor op maat ingerichte bedrijfswagens. De volgende bestelwagenuitrustingen kunnen bezoekers van Matexpo op de Sortimo-stand ontdekken:
• aan de bestuurderszijde: een Sortimo HD inrichting met een belastbaarheid tot 120 kg per schap en dus bestand tegen de ruwe omstandigheden op de meest diverse bouwwerven;
• aan de passagierszijde: een Sortimo Globelyst werkbank in combinatie met een SowaApp geperforeerde plaat voor het ophangen van gereedschappen;
• in de laadruimte: een SoboGrip ProSafe vloerplaat met geïntegreerde ladingsbevestigingspunten om grote materialen veilig vast te maken;
• op het dak: een TopSystem dakdrager met ladderlift en geïntegreerde ProSafe bevestigingspunten waarmee het transporteren van grote ladders en lange materialen in alle veiligheid kan gebeuren.
Ook present op de stand: de WorkMo mobiele werkplaatsen, multifunctioneel inzetbaar als werkplekinrichting, transportsysteem en werkbank, alsook de nieuwe Jumbo-opbergladen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Mobility Business Solutions 

Mobility Business Solutions maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.