Online magazines

3 mei 2024 Mobility Business Solutions

Online versie bekijken
Rijtest MG MG4 XPower

Via een 150 kW/204 pk e-motor op de vooras en een 170 kW/231 pk e-motor op de achteras, levert deze krachtigste MG ooit zijn maximumsysteemvermogen van 320 kW/435 pk en een al even indrukwekkende 600 Nm aan maximale trekkracht aan de vier wielen. De MG4 XPower is zo een supersnelle hatchback die hyperrivaliserende prestaties neerpoot...


ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

Via een 150 kW/204 pk e-motor op de vooras en een 170 kW/231 pk e-motor op de achteras, levert deze krachtigste MG ooit zijn maximum-systeemvermogen van 320 kW/435 pk en een al even indrukwekkende 600 Nm aan maximale trekkracht aan de vier wielen.
Spektakel in de skihal van SnowWorld Landgraaf! Een Nissan Ariya e-4ORCE op winterbanden heeft met een flinke caravan de steile indoor skipiste bedwongen. Een fraai staaltje krachtsvertoon!
De Kia EV9 werd bekroond met de prestigieuze 'Best of the Best'-prijs van de Red Dot Award: Product Design 2024 in de categorie Auto's en Motorfietsen.
De Provincie Limburg breidt zijn wagenpark uit met de splinternieuwe Subaru Crosstrek. Als onderdeel van de dienst Waterbeheer zal deze wagen een belangrijke rol spelen in het onderhoud en de observatie van de waterlopen in de provincie.
Een drukke avond bij garage Van Mossel in Diest, want 75 huishoudhulpen kwamen er hun zilverkleurige Sterrenwagen afhalen. Daarmee zijn ze de eerste werknemers die ingaan op het voorstel van Het Poetsbureau om via private lease goedkoper een auto te huren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Mobility Business Solutions 

Mobility Business Solutions maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.