Online magazines

2 februari 2024 Mobility Business Solutions

Online versie bekijken
Top 10 meest bestelde bedrijfswagens bevestigt elektrische revolutie
België is een van de snelst stijgende landen als het gaat om de elektrificatie van auto's, zoals recentelijk bleek uit cijfers van de Europese sectororganisatie ACEA. Deze elektrische revolutie is ook terug te zien in de top 10 van meest bestelde bedrijfswagens, waarvan 8 op de 10 stekkerwagens zijn...

ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

België is een van de snelst stijgende landen als het gaat om de elektrificatie van auto's. Athlon Belgium ziet deze elektrische revolutie terug in de top 10 van meest bestelde bedrijfswagens, waarvan 8 op de 10 stekkerwagens zijn.
Samen met de nieuwe Transit Courier introduceert Ford een nieuw voertuig, de Tourneo Courier, speciaal ontworpen voor klanten met een actieve en avontuurlijke levensstijl.
De op de i20 gebaseerde Bayon nestelde zich binnen het Hyundai-SUV-gamma onder de Kona. Hyundai’s meest compacte SUV wordt nu stilistisch opgewaardeerd en krijgt een vernieuwd interieur.
Op 19 januari 2024 vierde Van Mossel Automotive Group de feestelijke inhuldiging van de vernieuwde Van Mossel Hyundai, MG en Maxus vestiging in Gent. In de centraal gelegen showroom biedt Van Mossel een uitgebreid aanbod aan diensten aan.
Op woensdag 24 januari hebben vice-eersteminister en minister van Mobiliteit Georges Gilkinet en minister van Energie Tinne Van der Straeten samen met EV Belgium het register voor hernieuwbare energie in brandstoffen voor transport gelanceerd bij DATS 24 in Overijse.
Mobiliteitsfederatie Traxio – en meer bepaald de specifieke dienst Traxio Velo – vatte tijdens de fietsbeurs Velofollies de fietsverkoop van het afgelopen jaar samen. Opvallend was dat er voor het eerst meer elektrische fietsen worden verkocht.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Mobility Business Solutions 

Mobility Business Solutions maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.