Online magazines

8 maart 2024 Mobility Business Solutions

Online versie bekijken
Nieuw in autoland

MG, Jeep, Dacia, Audi, Maserati en Porsche brachten de afgelopen dagen interessant autonieuws. Ook auto-invoerder OneAutomotive deed dit met de introductie van de BAW Pony, een nieuwkomer op de markt van de vierwiel-micromobiliteit. Verder passeren ook de nieuwe Lancia Ypsilon, Volkswagen Tiguan, Renault 5 E-Tech en KGM Tivoli en Grand Tivoli de revue...


ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

MG, Jeep, Dacia, Audi, Maserati en Porsche brachten de afgelopen dagen interessant autonieuws. Ook auto-invoerder OneAutomotive deed dit met de introductie van de BAW Pony, een nieuwkomer op de markt van de vierwiel-micromobiliteit.
De nieuwe Renault Scenic E-Tech is uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2024 tijdens een ceremonie die plaatsvond op de Geneva International Motor Show (GIMS).
Het wordt de eerste auto in het nieuwe tijdperk van Lancia en tevens de eerste 100% elektrische Lancia. Na enkele jaren afwezigheid belichaamt Lancia daarmee een herintrede in de wereld van de geëlektrificeerde automobiliteit.
De derde generatie Tiguan is gelanceerd met een aanzienlijk lagere luchtweerstand (Cx van 0,28 in plaats van 0,33) en vier van de acht aandrijfopties zijn geüpdatete, deeltijds elektrische systemen.
Een welbekend Frans auto-icoon met ongeëvenaarde sympathie kreeg elektrisch voortbestaan ingegeven. Zijn iconisch design blijft behouden, maar onderhuids wordt een nieuw ontwikkeld platform gecombineerd met praktijkervaren, elektromagnetische krachtontplooiing.
Het in ons land debuterende KGM – het vroegere SsangYong – voorziet zijn compacte benzine-SUV’s Tivoli en Grand Tivoli van een uitvoering die duidelijk geïnspireerd is door het Torres-design. Daarbij werden ook de interieurs opgewaardeerd, de standaarduitrusting uitgebreid.
De Federale Overheidsdienst Mobiliteit & Vervoer en Febiac, de Belgische en Luxemburgse Automobiel- en Tweewielerfederatie, delen het aantal inschrijvingen van nieuwe voertuigen mee voor de maand februari 2024.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Mobility Business Solutions 

Mobility Business Solutions maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.