Moobi partner van StreetScooter

Wolvertemse Moobi zorgt voor service en repair van nieuwe mobiliteit

Het Wetterse bedrijf Kadicon EV lanceert momenteel StreetScooter in België. In het gamma, een volledig elektrisch aangedreven bedrijfswagen, dé oplossing voor 100% emissievrij vervoer en transport. Het Duitse StreetScooter had nog geen Belgische verdeling tot onlangs Kadicon EV de verdeling van deze bedrijfswagens op zich nam. Streetscooter is 100% emissievrij en daarmee het duurzaam alternatief voor lichte bedrijfswagens op benzine en diesel. Zo is StreetScooter de oplossing voor de toenemende vraag naar schone distributie in (binnen)steden.
Jeroen Vertongen, Moobi: "Met het toetreden van StreetScooter op de Belgische markt, ontstaan er ook nieuwe kansen. Met Moobi kunnen wij StreetScooter een service- en repairnetwerk gaan aanbieden. Concreet betekent dit dat elk Moobi Center een StreetScooter opleiding zal krijgen, en dus zal kunnen instaan voor het onderhouden en herstellen van StreetScooter. Maar ook elk Moobi Center wordt een afleverpunt van StreetScooter. We hoeven niet bang te zijn van de nieuwe mobiliteitsvormen die op ons afkomen, we moeten deze kansen juist omarmen, en zorgen voor business."
Didier Van Peteghem, zaakvoerder Kadcicon EV: "Door de samenwerking met Moobi, zorg ik ervoor dat ik mijn klanten niet enkel een StreetScooter verkoop, maar dat ik hen ook kan garanderen dat ze terecht kunnen in een netwerk van specialisten in elektrische mobiliteit. De Moobi Centers zullen worden ondergedompeld in de StreetScooter wereld en krijgen een degelijke opleiding. Zo ben ik verzekerd van kwaliteit in service na verkoop."

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Mobility Business Solutions 

Mobility Business Solutions maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.