Dubbele onderscheiding voor Ford op IVOTY-awards

Ford Hybrid Transit Custom-lijn en Ford Ranger vallen in de prijzen

Ford is de eerste fabrikant die zowel de International Van of the Year (IVOTY), als de International Pick-up Award (PUA) wint in hetzelfde jaar. De nieuwe Transit Custom Plug-In Hybrid en Transit Custom EcoBlue Hybrid modellen werden gezamenlijk door een jury van 25 vakjournalisten uit 25 Europese landen tijdens een speciale ceremonie in Lyon, Frankrijk, beoordeeld als winnaars van de prestigieuze jaarlijkse IVOTY-award. De juryleden prezen de reeks geëlektrificeerde aandrijfoplossingen van de Ford hybridelijn welke ontworpen zijn om de brandstofkosten voor bestuurders te helpen verlagen, toegang te krijgen tot het toenemende aantal emissiearme zones en praktische oplossingen te bieden voor bedrijven die hun emissies proberen te verminderen en hun doelstellingen op het gebied van schone lucht te halen. De Transit Custom Plug-In Hybrid en Transit Custom EcoBlue Hybrid 1-tons bestelwagens en de Transit EcoBlue Hybrid 2-tons bestelwagen die dit jaar op de tweede plaats kwam tijdens de ceremonie, zijn drie van de 14 geëlektrificeerde voertuigen die Ford voor eind 2020 in Europa introduceert. Ford heeft nu zes keer de IVOTY-titel gewonnen.
De Ford Ranger - de best verkochte pick-up van Europa - maakte indruk op de 18 juryleden met zijn krachtigere en zuinigere 2,0-liter EcoBlue-dieselmotor en geavanceerde technologieën voor bestuurdersassistentie. "Onze nieuwe Transit Custom Plug-In Hybrid en EcoBlue Hybrid-modellen zijn de juiste voertuigen op het juiste moment. Ze helpen onze klanten de kosten en emissies te verlagen en de uitdagingen aan te gaan die het werken in de huidige bedrijfsomgeving met zich meebrengt zonder dat dit ten koste gaat van de bruikbaarheid of het laadvermogen. En onze nieuwe Ranger legt de lat voor verfijning, technologie en productiviteit in het pick-up segment hoger", aldus Hans Schep, general manager, Commercial Vehicles, Ford Europe.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Mobility Business Solutions 

Mobility Business Solutions maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.