Online magazines

25 januari 2024 Mobility Business Solutions

Online versie bekijken
Recordaantal werknemers pendelt met de fiets naar het werk
De fiets wint snel terrein voor de woon-werkverplaatsingen: bijna vier op de tien Belgen (39%) gebruiken hun stalen ros minstens voor een deel van het pendeltraject, drie jaar geleden was dat nog maar 33%. En ook het openbaar vervoer overtuigt na corona elk jaar weer iets meer pendelaars...

ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

De fiets wint snel terrein voor de woon-werkverplaatsingen. Bijna vier op de tien Belgen (39%) gebruiken hun stalen ros minstens voor een deel van het pendeltraject, drie jaar geleden was dat nog maar 33%.

 

Ervaar de prestaties van de nieuwe Ford Transit Custom met een gratis testrit op Ford.be. Onze medewerkers kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste variant en voorzien u van alle informatie die u nodig heeft.

 

Green NCAP heeft de Categorie Winnaars van 2023 bekendgemaakt, waardoor consumenten een weloverwogen en milieuvriendelijke keuze kunnen maken. Een opmerkelijke prestatie werd geleverd door de ORA Funky Cat, binnenkort bekend als de GWM ORA 03.
Maxus is een merk dat zich richt op elektrificatie en duurzaamheid in de bedrijfswagenmarkt, vooral in het segment van lichte bedrijfswagens (LCV). Ze bieden een breed scala aan betrouwbare, efficiënte en milieuvriendelijke modellen, waaronder elektrische opties.
Ook met de nieuwe Compass (MY24) blijft Jeep de nadruk leggen op elektrificatie. Hij is verkrijgbaar met zelfladende of PHEV-aandrijflijnen. Die stekkerhybridemodellen worden bij Jeep de 4xe plug-in hybridemodellen genoemd.

Geniet in januari van onze Saloncondities: Nissan ARIYA, de 100% elektrische Crossover vanaf €389/maand zonder btw in financiële renting*

 

 

 

Suzuki introduceert de nieuwe Swift. De compacte hatchback krijgt een scherper gevormd exterieur en kan verrassen met een opvallende cockpitarchitectuur. De nieuwe Suzuki is uitgerust met de recentste veiligheidsvoorzieningen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Mobility Business Solutions 

Mobility Business Solutions maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.