Online magazines

Mobility Business Solutions

Online versie bekijken
Fiscaliteit voor bedrijfswagens: hoe zit dat nu precies?

Vanaf 2026 belet de wet Van Peteghem de fiscale aftrekbaarheid voor alle zakelijk te gebruiken auto’s, die (op papier) niet CO2-neutraal zijn. Lees: weg dus het fiscaal voordeel voor verlonings- of firmawagens die op fossiele brandstof rijden. Maar hoe zit dat nu precies? En wat met de berekening van de VAA?


ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

Vanaf 2026 belet de wet Van Peteghem de fiscale aftrekbaarheid voor alle zakelijk te gebruiken auto’s, die (op papier) niet CO2-neutraal zijn. Lees: weg dus het fiscaal voordeel voor verlonings- of firmawagens die op fossiele brandstof rijden.
Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet tot 29/2 van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
Eind januari is er binnen de federale regering dan toch een akkoord bereikt voor de bepaling van de referentie-CO2-uitstoot. Die vormt een belangrijke parameter bij de berekening van het voordeel alle aard (VAA) voor bedrijfswagens.
Geniet in januari van onze Saloncondities. Nissan Townstar Combi, vanaf €249/maand, laatste verhoogde maandaflossing: €10.389.
Ford breidt zijn Transit-serie uit met een volledig hertekende Transit Courier. Dit is een compacte bestelwagen met SUV-design die tot 25 procent meer laadvolume en laadvermogen biedt dan de vorige Transit Courier.
Ford heeft zijn populaire Kuga een opfrisbeurt gegeven. Vooral het interieur kan – mede dankzij de inbreng van een centraal op de boordplank, in landscape opgesteld, aanraakscherm – eigentijdser voor de dag komen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Mobility Business Solutions 

Mobility Business Solutions maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.