Online magazines

18 januari 2024 Mobility Business Solutions

Online versie bekijken
Analyse van de Belgische automobielmarkt in 2023

In 2023 werden er 476.675 nieuwe wagens ingeschreven, een resultaat dat dicht bij het marktgemiddelde van de voorbije tien jaar ligt. Bijna één op twee nieuwe ingeschreven wagens was geëlektrificeerd, terwijl één op vijf 100% elektrisch was, wat resulteerde in een historische daling van de gemiddelde CO2-uitstoot van nieuwe wagens...

Nog niet aangemeld voor ons symposium over de rol van uw onderneming in het technisch onderwijs? Doe dit dan snel!

ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

In 2023 werden er 476.675 nieuwe wagens ingeschreven, een resultaat dat dicht bij het marktgemiddelde van de voorbije 10 jaar ligt. Bijna één op twee nieuwe ingeschreven wagens was geëlektrificeerd, terwijl één op vijf 100% elektrisch was.
Mis het symposium gewijd aan de cruciale samenwerking tussen Belgische bedrijven en het technisch onderwijs niet. Ontdek de voordelen en laat u inspireren. Reserveer nu nog uw plaats!
Op basis van een analyse bij 1,2 miljoen werknemers in de privésector met meer dan 175.000 bedrijfswagens stelt SD Worx vast dat het aandeel bedrijfswagens in 2023 voor het eerst in jaren stagneert.
Ford wil graag alle klanten bedanken die dagelijks hun vertrouwen uitspreken en de Ford Transit Custom kiezen als hun ideale bestelwagen. Ontdek het nieuwe Transit-gamma, op maat van uw zaak, bij uw Ford-verdeler. Boek nu een testrit op Ford.be!
Mercedes-AMG rondt de SL-modelserie naar boven af met de nieuwe SL 63 S. Het wordt het vijfde model dat aangedreven wordt met de AMG-specifieke E-Performance-hybridetechnologie.
VTI Zeebrugge, VOKA en bedrijven van de Havenraad laten onderwijs en bedrijven versmelten. Bedrijven helpen bij opleidingsaanvragen, bepalen de lesinhoud en stellen technici en materialen ter beschikking. Zo worden school- en bedrijfsbehoeften optimaal afgestemd.
De nieuwe elektrische Fiat e-Doblò belooft een WLTP-rijbereik van 320 km of 40 km meer dan zijn voorganger. Als personenwagen wordt de e-Doblò beschikbaar met een 4,41 meter lang koetswerk en als vijfzitter. Hij is ook beschikbaar als zevenzitter, met een koetswerklengte van 4,76 meter.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Mobility Business Solutions 

Mobility Business Solutions maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.