Online magazines

19 januari 2024 Mobility Business Solutions

Online versie bekijken
Alle (auto)nieuwigheden van op de CES 2024 voor u verzameld
De Consumer Electronics Show lokte al langer in groten getale autoconstructeurs en automotive-toeleveranciers naar Las Vegas, NV (USA). Auto’s hebben zich immers ontwikkeld tot rijdende iPad-arsenalen, en dat zullen de traditionele autosalons intussen al geweten hebben. Wij verzamelden voor u alle interessante autonieuwtjes die daar te rapen vielen...

ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

De Consumer Electronics Show lokte al langer in groten getale autoconstructeurs en automotive-toeleveranciers naar Las Vegas. Auto’s hebben zich immers ontwikkeld tot rijdende iPad-arsenalen, en dat zullen de traditionele autosalons intussen al geweten hebben.
Pak nu je kans met onze ongekende korting van 33,33% op de Deliver9! Bekend om zijn ruime laadcapaciteit, krachtig laadvermogen en luxueus comfort voor de bestuurder, is hij de perfecte keuze. Jouw Deliver9 wacht op je, nu voor 33,33% minder!
Chinese autofabrikanten krijgen een alsmaar groter aandeel op de Europese automarkt. Volgens cijfergegevens van GfK beschouwt 52% van de Belgische leaserijders de aankoop van een Chinese wagen dan ook als een goede deal.

Geniet in januari van onze Saloncondities. Nissan Townstar Combi, vanaf €249/maand, laatste verhoogde maandaflossing: €10.389.

 

 

 

Met de eUniq6 debuteert Maxus nu ook op de Belgische SUV-markt. Meer bepaald met een ruime, stijlvol getekende vijfzitter, aangedreven door een potente e-motor op zijn vooras. Want zoals de bestelwagens van Maxus, rijdt ook deze debuterende SUV 100% elektrisch.
Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet nu van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
Citroën vernieuwt zijn SpaceTourer MPV-gamma en blijft de in Europa gecommercialiseerde variant aanbieden als volledig elektrisch of ë-SpaceTourer, met een 136 pk sterke e-motor op de vooras en keuze uit twee batterijformaten.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Mobility Business Solutions 

Mobility Business Solutions maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.