Online magazines

04 februari 2021 Mobility Business Solutions

Hoe de operationele kosten van uw wagenpark behe(e)r(s)en?
Een duidelijk overzicht van de effectieve vlootkosten is noodzakelijk om de besparingspotentie van een wagenpark te optimaliseren. Die kostencontrole wordt met de dag echter complexer en tijdrovender.

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

Staat u op het punt om een bestelwagen aan te kopen? En u stelt zich vragen hoe die het best te financieren? We zetten de verschillende mogelijkheden op een rijtje.
Dagelijks worden maar liefst 624 cyberaanvallen uitgevoerd in België. De vraag is niet óf, maar wanneer u het slachtoffer wordt van een cyberaanval? Ontdek de meerwaarde van een cyberverzekering.
Een duidelijk overzicht van de effectieve vlootkosten is noodzakelijk om de besparingspotentie van een wagenpark te optimaliseren. Die kostencontrole wordt met de dag echter complexer en tijdrovender.
Profiteer meteen van de saloncondities op de Fiat Fiorino, Doblo, Talento en Ducato. Het loont de moeite!
De moderne ondernemers die professioneel over extra laadruimte willen beschikken, regelmatig zware aanhangwagens slepen en zo onvervalste 4x4-eigenschappen najagen, kunnen niet omheen de praktische voordelen die moderne pick-ups te bieden hebben.
Actief in de bouw, groensector, e-commerce …? De Daily is uw perfecte partner met zijn sterk chassis, hoog nuttig laadvermogen, zuinig verbruik en lage totale voertuigkosten. *Nu aan ongelooflijk interessante voorwaarden.
De inschrijvingen van nieuwe bestelwagens kenden de voorbije jaren een opmerkelijke toename: van 60.000 in 2015 tot meer dan 80.000 in 2019. In 2020 kon die groeicurve echter niet worden aangehouden.
De mogelijkheid om je elektrische auto op het werk op te kunnen laden, wordt de komende jaren steeds belangrijker voor de elektrificatie van vervoer in België en door heel Europa. Europeanen kijken naar hun werkgevers voor hulp.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Mobility Business Solutions 

Mobility Business Solutions maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.